ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Τα Μερακλίδικα, από την οικογένεια Κυριακάκη

Για περισσότερα από 30 χρόνια η οικογένεια Κυριακάκη δραστηριοποιείται στα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης που έχουν σαν βάση το ελαιόλαδο. Τα «Μερακλίδικα», όπως τα αποκαλούμε, είναι μια οικογενειακή υπόθεση στην οποία το προσωπικό μεράκι συνταιριάζεται με την σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής.

Το αποτέλεσμα είναι πιστοποιημένα ποιοτικό παραμένοντας όμως πιστό στις παραδόσεις και τις γεύσεις της κρητικής γαστρονομίας.

Στις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Ιωάννη Χωστό στο Ηράκλειο, που ανακαινίστηκαν ριζικά το 2006, δεν μένει τίποτα στάσιμο. Η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της παράδοσης και η χειρωνακτική μαεστρία του προσωπικού μας συνδυάζεται αρμονικά με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που ανανεώνεται διαρκώς.

Τα πάντα ακολουθούν πιστά τους κανόνες του «Κώδικα των Τροφίμων» και τον γνώμονα της «ασφάλειας τροφίμων», από τον τρόπο επεξεργασίας των α’ υλών, τους συνεχούς ελέγχους ποιότητας, μέχρι την αποθήκευση των προϊόντων και την διανομή τους.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το προσωπικό μας είναι, χωρίς υπερβολή, κομμάτι της ευρύτερης οικογένειας Κυριακάκη. Με μακρόχρονη παρουσία στην επιχείρηση, οι άνθρωποι μας διαθέτουν αφενός την απαιτούμενη εξειδίκευση και αφετέρου την προσήλωση στην διασφάλιση του παραδοσιακού χαρακτήρα των προϊόντων μας.

Ο ρόλος και η συμβολή τους είναι καθοριστικά, καθώς τα «Μερακλίδικα» δεν είναι προϊόντα μιας τυποποιημένης γραμμής παραγωγής, αλλά ενέχουν σε μεγάλο βαθμό χειροποίητη εργασία.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ