Λουκουμαδάκια με Ανθούς γεμιστούς με Μυζήθρα & Δυόσμο

Υλικά για δύο μερίδες

10 τεμάχια Ανθοί γεμιστοί με μυζήθρα και δυόσμο, μια κούπα αλεύρι, μισό κουτάκι μπίρα, λάδι για το τηγάνισμα, αλάτι.

Εκτέλεση

Παίρνετε 2 μπολ. Στο πρώτο βάζετε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι και ρίχνετε σταδιακά τη μπίρα, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένας ελαφρά πηχτός χυλός. Στο δεύτερο μπολ βάζετε απλώς αλεύρι και λίγο αλάτι. Βάζετε λάδι σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά. Μέχρι να κάψει, αρχίζετε να  βουτάτε έναν –έναν τους γεμιστούς ανθούς όπως είναι παγωμένοι πρώτα στο σκέτο αλεύρι και μετά μέσα στο κουρκούτι.

Τους ρίχνετε ένα-ένα μέσα στο καυτό λάδι και ακολουθείτε τη διαδικασία σε σειρά μέχρι να γεμίσει το τηγάνι.

Σε 3-4 λεπτά τους γυρνάτε απ’ την ανάποδη και σε άλλα 2 λεπτά τους αποσύρετε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας.