Μαγγίρι με Μακαρόνι Σπιτικό

Υλικά για δυο μερίδες

250 γρ. Μακαρόνι Σπιτικό, 1 lt. Ζωμός κρέατος (προαιρετικά), Ελαιόλαδο για τηγάνισμα, Αλάτι-Πιπέρι, Ανθότυρο για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

Χωρίζουμε τα μακαρόνια σε δύο ίσα μέρη. Τα μισά, τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν τραγανά και ξεροψημένα ενώ τα υπόλοιπα τα βράζουμε σε ζωμό κρέατος ή σε αλατισμένο νερό για 2 λεπτά περίπου.

Όταν είναι έτοιμα και τα βραστά, ρίχνουμε τα τηγανητά μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με μπόλικο Κρητικό ανθότυρο.