Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020

Τα Mediterranean Taste Awards, αποτελούν ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο θεσμό βράβευσης της ποιότητας και αναγνώρισης της επωνυμίας ειδικά για προϊόντα της Μεσογείου. Για την αξιολόγηση των προϊόντων που συμμετέχουν χρησιμοποιείται ένα σύνολο αμερόληπτων και αντικειμενικών κριτηρίων αναγνώρισης της ποιότητας των προϊόντων.

Η αξιολόγηση διεξάγεται μέσω μιας διαφανούς και αυστηρής διαδικασίας. Στόχος είναι να συμβάλλουν τα Mediterranean Taste Awards  στην προώθηση προϊόντων που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

Φέτος η Ελλάδα ήταν η πρώτη τιμώμενη χώρα, οπότε και η διοργάνωση φιλοξενήθηκε από τις 15 – 18 Ιουνίου 2020 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020

 

Η οικογένεια Κυριακάκη συμμετείχε για πρώτη χρονιά με δύο αγαπημένα προϊόντα και είχε την χαρά να βραβευτεί και για τα δύο

Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020

Golden Award: Για τα Γλυκά Μυζηθροπιτάκια μας, με τραγανό φύλλο τηγανιού, γλυκιά μυζήθρα Κρήτης και διακριτικό άρωμα κανέλας.

Silver Award: Για τα Ντολμαδάκια μας, που τυλίγονται στο χέρι και ψήνονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020Διπλή βράβευση στα Mediterranean Taste Awards 2020

Και τα δύο προϊόντα είναι πιστοποιημένα Κρητικά Προϊόντα με το σήμα «Κρήτη» από τη Αγροδιατροφική Σύμπραξη της περιφέρειας Κρήτης, ενώ τα ντολμαδάκια μας είναι πιστοποιημένο χορτοφαγικό προϊόν Vegan από τη TheVeganSociety.

Διπλή χαρά λοιπόν για τη διπλή βράβευση, που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη σπουδαιότητα να επιμένουμε στην υψηλή ποιότητα παραγωγής και στη χρήση συνταγών και πρώτων υλών που προέρχονται από τον τόπο μας.