Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας “Greens & Yellows”

Πριν από μερικούς μήνες η οικογένεια Κυριακάκη δημιούργησε μια νέα σειρά κατεψυγμένων Vegan γευμάτων που παράγονται στην Κρήτη και προορίζονται για την παγκόσμια αγορά. Βασισμένα σε παραδοσιακές Κρητικές συνταγές, συνδυάζουν παρελθόν με το μέλλον, φυσικές πρώτες ύλες και σύγχρονο τρόπο ζωής.

Από τους συνεργάτες μας στη «Lazy Snail» ζητήσαμε να αναπτύξουν τη στρατηγική, το όνομα, την οπτική ταυτότητα και να σχεδιάσουν τη συσκευασία αυτής της σειράς.

Η έμπνευση ήρθε από τα φυσικά υλικά που αφθονούν στη Κρητική γη. Έτσι δημιουργήθηκε ένα brand που συνδυάζει τις έννοιες της φύσης, της αγνότητας και της ειλικρίνειας. Η συσκευασία έχει ως στόχο να θυμίσει την τυπική Κρητική εμπειρία: το φαγητό να σερβίρεται ακριβώς μετά τη συγκομιδή, πολλές φορές από τον ίδιο τον αγρότη. Με το σκεπτικό ότι θέλαμε μια ρεαλιστικά «νόστιμη» συσκευασία και έντονα χρώματα, χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές τεχνικές: το φωτορεαλιστικό κομμάτι και η διανυσματική τέχνη. Για την ονομασία της σειράς θέλαμε κάτι που να είναι και σύγχρονο αλλά και να συνδέεται οπτικά με τα πραγματικά προϊόντα. Για να δοθεί στο λογότυπο επιπλέον ένταση, επιλέχθηκε σχεδιασμός με το χέρι.

Έτσι γεννήθηκαν τα Greens & Yellows» … Και με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε από τους συνεργάτες με στη «Lazy Snail» ότι η σειρά μας αυτή, βραβεύτηκε με το σπουδαίο βραβείο συσκευασίας Red Dot για το 2020.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα «Greens & Yellows» και τους συνεργάτες μας.

Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows" Βραβείο Red Dot για τη σειρά μας "Greens & Yellows"