Τα Greens & Yellows και η κρητική διατροφή το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι ίσως η πιο αγαπημένη εποχή! Απόλυτα συνυφασμένο με τις διακοπές, τη χαλάρωση, τις παραλίες, τις νόστιμες γεύσεις και τις υψηλές θερμοκρασίες. Πέρα όμως από τις θερμοκρασίες ανεβαίνουν και οι καύσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Για αυτό και το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη εποχή, για να χάσουμε κιλά τρώγοντας ελαφριά και… υγιεινά! Τα προϊόντα των Greens & Yellows είναι οι ιδανικές προτάσεις, για να επιτύχετε ακριβώς αυτό! Οι πρώτες ύλες με τις οποίες φτιάχνονται τα Greens & Yellows είναι αγνά, παραδοσιακά συστατικά του τόπου της Κρήτης. Φρέσκα αμπελόφυλλα από τους κρητικούς αμπελώνες για τα ντολμαδάκια μας. Τρυφεροί ανθοί κολοκυθιών από τα χωράφια μας για τους κολοκυθοανθούς μας. Και μοναδικά χόρτα και μυρωδικά του τόπου μας για τα χορτοπιτάκια μας. Όλα μαγειρεμένα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η κρητική διατροφή το καλοκαίρι απαρτίζεται από νόστιμα πιάτα που ταυτόχρονα είναι και απολύτως υγιεινά. Σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, όσπρια μαγειρευτά ή και βρασμένα σε σαλάτες, χόρτα που ευδοκιμούν στο νησί μας και φυσικά συνοδεία όλων αυτών είναι και η «ναυαρχίδα» της τοπικής μας διατροφής, το κρητικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο είναι εκείνο που παρέχει τα «καλά» λιπαρά στη διατροφή μας, για αυτό και διατροφολόγοι και διαιτολόγοι το συστήνουν πάντα ως το καλύτερο λάδι!

Σερβίρετε στο καλοκαιρινό τραπέζι σας τα προϊόντα των Greens & Yellows. Απολαύστε μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας νόστιμα εδέσματα με καταγωγή από την Κρήτη. Επιλέξτε πιάτα με υψηλή διατροφική αξία και μοναδική γεύση!