Τα Μερακλίδικα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης

Η Οικογένεια Κυριακάκη 30 χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης. Τα «μερακλίδικα», η σειρά προϊόντων με γεύσεις της κρητικής γαστρονομίας, είναι μία «οικογενειακή» υπόθεση που έχει ως στόχο να αναδειχθεί σε κάθε τραπέζι. Το μεράκι και η αγάπη μας για τις συνταγές του τόπου μας ήταν η κινητήριος δύναμη. Η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Το αποτέλεσμα είναι η παρουσίαση πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων. Πάντα με βάση την κρητική διατροφή, την παράδοση, τα αρώματα και τις νοστιμιές του νησιού μας.

Στις εγκαταστάσεις μας στο Ηράκλειο της Κρήτης η μαεστρία του προσωπικού μας δίνει «ταυτότητα» σε κάθε προϊόν μας. Η ασφάλεια των τροφίμων, ο τρόπος επεξεργασίας των πρώτων υλών, ο συνεχής έλεγχος ποιότητας, η σωστή αποθήκευση και διανομή τους αποτέλεσε για εμάς σημαντικό και απαρέγκλιτο κανόνα για την εμπορική μας λειτουργία.

Η τοποθέτηση των προϊόντων της σειράς μας «Τα μερακλίδικα» στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης ήταν μία επιθυμία μας εξ αρχής. Και αυτό γιατί θέλαμε να αναδείξουμε στους επισκέπτες του νησιού μας το μεγαλείο της κρητικής κουζίνας. Η μεσογειακή και κατ’ επέκταση η κρητική διατροφή είναι μία από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των μερακλίδικων είναι κρητικής καταγωγής, δηλαδή αγνά, ντόπια προϊόντα. Εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, βότανα και χόρτα της κρητικής υπαίθρου και γαλακτοκομικά από τις κτηνοτροφικές μονάδες της Κρήτης. Όλα όσα παράγει η κρητική γη βρίσκονται μέσα σε κάθε μας προϊόν!

Τα Μερακλίδικα στις ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης

Στον φιλόξενο τόπο της Κρήτης είναι σημαντικό όλοι όσοι τον επισκέπτονται, να απολαμβάνουν τις γεύσεις εκείνες που αποτελούν κομμάτι της ιδιαίτερης κουλτούρας του. Για τον λόγο αυτό η οικογένεια Κυριακάκη συνεχίζει να συνεργάζεται εδώ και χρόνια με ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την Κρήτη. Για να σερβίρει στο τραπέζι κάθε ταξιδιώτη και κάθε επισκέπτη τα μοναδικά εδέσματα που μας χαρακτηρίζουν και ταυτόχρονα αποτελούν την καλύτερη προβολή και προώθηση για τον τόπο μας και τις επιχειρήσεις του.


Αν ασχολείστε με την εστίαση μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς προϊόντων της Οικογένειας Κυριακάκη και να επιλέξετε εκείνα που θέλετε για την επιχείρησή σας! Προσθέστε παραδοσιακές και απολαυστικές γεύσεις στον κατάλογο του εστιατορίου ή στο ράφι του καταστήματος σας. Καλέστε μας στο 2810 255 087 για μία δωρεάν παρουσίαση ή δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ!