Τα Greens & Yellows στα Social Media!

Tο πιο «μικρό παιδί» της Οικογένειας Κυριακάκη ενηλικιώθηκε και πλέον προβάλλεται στον χώρο του Διαδικτύου με τα δικά του social media accounts.

Τα προϊόντα της σειράς «Greens & Yellows» είναι πιστοποιημένα χορτοφαγικά προϊόντα vegan από τη «The Vegan Society» και σε αυτά συγκαταλέγονται τα ντολμαδάκια, οι ανθοί κολοκυθιού και η κρητική χορτόπιτα μίνι. Στην Οικογένεια Κυριακάκη αποτελούσε ανέκαθεν στόχο μας να προβάλουμε και να προωθήσουμε συνταγές της Κρήτης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημιουργήσαμε τα Greens & Yellows.

Τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα από τους κρητικούς αμπελώνες, οι τρυφεροί κολοκυθοανθοί με άρωμα Κρήτης και τα χορτοπιτάκια με φρέσκα χόρτα και μυρωδικά είναι το τρίπτυχο των προϊόντων που απαρτίζουν τα Greens & Yellows. Τα χρώματα των συνταγών και των πιάτων αυτών ήταν και η αιτία που τα «βαφτίσαμε» με αυτό το όνομα.

Χρησιμοποιήσαμε τις αυθεντικές συνταγές του τόπου μας, για να δημιουργήσουμε τρία πιάτα μοναδικής νοστιμιάς. Και τα τρία αποτελούν ιδανική πρόταση για χορτοφάγους. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι αποτελούν αγαπημένη επιλογή για κάθε καταναλωτή και ικανοποιούν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο!

Πρόσφατα μάλιστα τα ντολμαδάκια μας, που τυλίγονται στο χέρι και ψήνονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κέρδισαν το Silver Award στα Mediterranean Taste Awards 2020. Έτσι, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά η σπουδαιότητα να επιμένουμε στην υψηλή ποιότητα παραγωγής και στη χρήση συνταγών και πρώτων υλών που προέρχονται από τον τόπο μας.

Τα Greens & Yellows παράγονται στην Κρήτη και προορίζονται για την παγκόσμια αγορά. Βασίζονται σε παραδοσιακές κρητικές συνταγές, συνδυάζουν το παρελθόν με το μέλλον, τις φυσικές πρώτες ύλες με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ακολουθήστε μας λοιπόν και στους Greens & Yellows social media λογαριασμούς μας και ελάτε να κάνουμε μαζί και αυτό το ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις!