Εκδηλώσεις, Παρουσιάσεις & Εκθέσεις για την Οικογένεια Κυριακάκη

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα η εταιρεία μας συμμετείχε σε εκδηλώσεις και παρουσιάσεις για την ανάδειξη των κρητικών εδεσμάτων και των προϊόντων της οικογένειας Κυριακάκη. Συναντηθήκαμε και επικοινωνήσαμε με επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Προτείναμε λύσεις σερβιρίσματος με στόχο μία ιδανική γευστική εμπειρία για κάθε τραπέζι!

Συνέδριο: «Κρητικός Τρόπος Ζωής: Μεσογειακή Παράδοση και Σημερινή Εφαρμογή»

 

Δώσαμε το παρόν στο συνέδριο «Κρητικός Τρόπος Ζωής: Μεσογειακή Παράδοση και Σημερινή Εφαρμογή» (Cretan Lifestyle: Mediterranean Tradition & Modern Applications), που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου 2023. Ήταν το πρώτο διεθνές συνέδριο του Ελληνικού Κέντρου Αριστείας Υγείας και Ευεξίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε αυτό το συνέδριο, συμμετείχαν διεθνείς προσωπικότητες, καθηγητές Πανεπιστημίων από τον χώρο της Υγείας και της ευεξίας, καθώς και επιφανείς άνθρωποι από τον χώρο της διατροφής και της γαστρονομίας. Ήταν για την εταιρεία μας μία μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί τους για την εφαρμογή της κρητικής διατροφής στη σύγχρονη ζωή.

Φωτογραφίες από το συνέδριο:

Εκδήλωση: «Κρητική Γαστρονομία & Ποιοτικός Τουρισμός»

 

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώσαμε την εκδήλωση Κρητική Γαστρονομία & Ποιοτικός Τουρισμός στο κτήμα Καλαθάκη. Για πρώτη φορά η οικογένεια Κυριακάκη απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, σε μία πρωτότυπη εκδήλωση γαστρονομίας.

Σε αυτήν την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα τα προϊόντα μας και να προτείνουμε χρήσεις και ιδέες σερβιρίσματος, μελετημένες και σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων εστίασης. Στην ολοήμερη εκδήλωση Κρητική Γαστρονομία & Ποιοτικός Τουρισμός παρουσιάσαμε κάθε προϊόν μας και αναδείξαμε όλους τους τρόπους σερβιρίσματος. Με κοινό γνώμονα την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας και την ικανοποίηση των όλο και περισσότερων επισκεπτών του νησιού μας βιώσαμε όλοι μας, διοργανωτές και επισκέπτες, μία απολαυστική γευστική εμπειρία!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

 

Στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023 συμμετείχαμε στο 2ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων, που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ). Με σημαντική παρουσία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πραγματοποιήσαμε επιχειρηματικές συναντήσεις με επαγγελματίες του χώρου και παράλληλα παρουσιάσαμε τα προϊόντα μας στο πλαίσιο της προώθησης της Κρητικής διατροφής.

Το Forum διεξήχθη με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων. Στόχος των διοργανωτών ήταν η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Φωτογραφίες από το Forum:

Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων
Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων
Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων
Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων
Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων
Δεύτερο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων

11ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων

 

Στις 18 Μαρτίου 2023 συμμετείχαμε στο 11ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ). Το Forum στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πλήθος επαγγελματιών επισκέφθηκε το εκθεσιακό κέντρο Κρήτης ενημερώθηκε, γεύτηκε και γνώρισε γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.

Το 11ο Παγκρήτιο Forum διοργανώθηκε από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, με τη στήριξη και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Φωτογραφίες από το Forum:

________________

 

Έπειτα από έναν απόλυτα παραγωγικό και… επικοινωνιακό χειμώνα η εταιρεία μας είναι έτοιμη για άλλη μία σεζόν, να προτείνει σε κάθε επαγγελματία μοναδικές λύσεις για το μενού και τον κατάλογο της επιχείρησής του.

 

Αν ασχολείστε με την εστίαση μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς προϊόντων χονδρικής της Οικογένειας Κυριακάκη και να επιλέξετε εκείνα που θέλετε για την επιχείρησή σας. Προσθέστε παραδοσιακές και απολαυστικές γεύσεις στον κατάλογο του εστιατορίου ή στο μενού του ξενοδοχείου σας! Καλέστε μας στο 2810 255 087 για μία δωρεάν παρουσίαση ή δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ!