Γευστική ξενάγηση στα Μερακλίδικα | 15/02/2024

Συναντηθήκαμε και επικοινωνήσαμε και φέτος με επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Προτείναμε λύσεις σερβιρίσματος με στόχο μία ιδανική γευστική εμπειρία για κάθε τραπέζι!

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 διοργανώσαμε την εκδήλωση Γευστική Ξενάγηση στα Μερακλίδικα στο κτήμα Καλαθάκη.

Η οικογένεια Κυριακάκη απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, σε μία πρωτότυπη εκδήλωση γαστρονομίας.

Σε αυτήν την εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και να προτείνουμε χρήσεις και ιδέες σερβιρίσματος, μελετημένες και σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων εστίασης. Στην ολοήμερη εκδήλωση ”Γευστική Ξενάγηση στα Μερακλίδικα” παρουσιάσαμε τα προϊόντα μας  και αναδείξαμε τρόπους σερβιρίσματος.

Στην εκδήλωσή μας συναντήσαμε απο κοντά πολλούς πολύτιμους συνεργάτες μας.  Χαρήκαμε πολύ που γνωρίσαμε επίσης και νέους και μοιραστήκαμε μαζί τους περισσότερα για τη φιλοσοφία μας και για τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και τη γεύση όλων των προϊόντων της εταιρίας μας.

Με κοινό γνώμονα την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας και την ικανοποίηση των όλο και περισσότερων επισκεπτών του νησιού μας, βιώσαμε και φέτος μία απολαυστική γευστική εμπειρία!

 

ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ    |  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

 

 

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας! 

Η εμπιστοσύνη των μακροχρόνιων συνεργατών μας αλλά και των νέων, μας εμπνέει και μας δεσμεύει να ανταποκρινόμαστε στις πιο υψηλές απαιτήσεις του χώρου του τροφίμου και της εστίασης, πάντα με κοινό στόχο την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας και της βιώσιμης παραγωγής και διάθεσης.  

 

________________________

 

Αν ασχολείστε με την εστίαση μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς προϊόντων χονδρικής της Οικογένειας Κυριακάκη και να επιλέξετε εκείνα που θέλετε για την επιχείρησή σας. Προσθέστε παραδοσιακές και απολαυστικές γεύσεις στον κατάλογο του εστιατορίου ή στο μενού του ξενοδοχείου σας! Καλέστε μας στο 2810 255 087 για μία δωρεάν παρουσίαση ή δείτε όλα μας τα προϊόντα εδώ!